Organiseren - Agema Coaching

Hoe kan ik informatie vinden binnen de 30 seconden?

Organiseren is het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Als Professional Organizer help ik je bij het aanbrengen van structuur in de brede zin, met het doel je productiviteit te verhogen. Ik help je bij het creëren van overzicht op je tijd, je taken, je werkprocessen, je digitale en papieren informatie en je fysieke werkruimte. Met coaching op maat leer ik je organisatievaardigheden die je helpen grip te krijgen op je omgeving, taken en tijd.

Organisatievaardigheden zijn gewoontes. Als coach help ik je om nieuwe productieve gewoontes te introduceren en onderhouden met als doel een betere kwaliteit van werk en vrije tijd. Hierdoor krijg jij weer controle over je tijd en taken, vind je rust en orde in je werk en win je aan efficiëntie.

De voornaamste resultaten die je kan bereiken zijn:

  • een betere balans tussen werk en privé
  • rust in je agenda en daardoor ook in je hoofd
  • effectievere werkgewoontes en de daarbij horende tijdswinst
  • lagere werkdruk, wat helpt een burn-out te voorkomen.

Je persoonlijke begeleiding naar beter Organiseren

Een verander-proces is nooit eenvoudig. Bij de meer generieke opleidingen blijf je vaak op je honger zitten. Vaak ontbreekt dat persoonlijke aspect dat leidt tot een blijvende verandering. Door een persoonlijke begeleiding of een specifieke training waar jij het maximale uit kan halen kom je snel tot de gewenste resultaten. Weet je niet waar jij het snelst resultaat mee zal bereiken? Kijk eerst even naar de Individuele Coaching en Training mogelijkheden die ik je kan bieden.