BEWUST VAN DROMEN NAAR DOEN

"Hoe je elke droom kan omzetten naar realiteit"

Klik hier om je plaats te reserveren >>

Zaterdag 21 t.e.m Maandag 23 januari 09 AM - 17 PM  

WIE ZIJN WIJ ?

Peter Willekens

Gerda Husson

WAT KRIJG JE TIJDENS DEZE TRAINING ?

Peter Willekens: De Time Management REIS.

Ik neem je mee op Time Management reis. Je vertrekt vanuit je dromen, maakt hieruit doelen en taken en leert dan hoe je er voor kan zorgen dat je op je bestemming aankomt. Je leert met andere woorden je doelen bereiken.

Je werkt elke dag hard en elke dag is druk. Je zit volop in je werk en hebt niet echt de tijd om op zoek te gaan naar wat anders kan. Je hebt al helemaal geen tijd om te denken aan je eigen doelen. Laat staan dat je tijd hebt om er aan te werken. Door je efficiëntie te verhogen maak jij tijd om na te denken over en te werken aan wat jij graag wil bereiken. Je kan je efficiëntie in een paar stappen aanpakken:

VAN DROMEN NAAR DOELEN EN TAKEN

Dit is de basis van alles. Je vertrekt vanuit je dromen omdat daar je passie ligt. Wie werkt vanuit passie werkt met plezier en met minder stress. Vanuit deze dromen stel je doelen, waar wil jij naartoe? Om dat te bereiken definiëer je dan praktische taken die je kan inplannen.

UITSTELGEDRAG

De eerste hindernis waar je tegenaan loopt. Eenmaal je weet waarom je uitstelt krijg je 9 praktische stappen om je uitstelgedrag aan te pakken.

MAIL

Hoeveel mails heb jij in je Inbox? Hoeveel zijn er ongelezen? Weet jij hoeveel tijd je per week spendeert aan mails verwerken?

CONCENTRATIE

Als je weet aan welke taken je moet werken en je hebt je uitstelgedrag onder controle, dan is het tijd om geconcentreerd aan het werk te gaan. Al is dat niet zo eenvoudig als het lijkt...

ADMINISTRATIE

Een overzichtelijke administratie spaart je veel tijd bij het zoeken naar informatie. Jaarlijks verlies je zeer veel tijd aan het zoeken naar mails, naar het juiste document. Met de techniek die je hier leert kan je alles terugvinden binnen een paar seconden!

GEHEUGENTECHNIEKEN

Geheugentechnieken zijn niet alleen nuttig, maar ook leuk. Je kan ze op allerlei vlakken inzetten, zoals het onthouden van lijsten, leerstof, presentaties en namen.

 

Gerda Husson: Neuronet transformatie.

We hebben geleerd dat onze doelen bepaald worden vanuit onze wilskracht! Nu gaan we een stapje verder.

Door de tijd heen hebben we overtuigingen en onbewuste blokkades opgebouwd in ons onderbewustzijn die ons weerhouden om ons doel te bereiken. Bv: angst voor succes, angst niet goed genoeg te zijn, angst om te falen, angst om afgewezen te worden, enz…. Nu gaan we onze doelen omzetten vanuit een gewoonte.

Bijvoorbeeld je stapte elke dag uit de douche met je rechtervoet, wanneer je je rechtervoet hebt gekwetst, moet je vechten tegen deze gewoonte en die gewoonte doorbreken is niet zo eenvoudig. Zo werk dit ook voor overtuigingen en onbewuste blokkades. Samen gaan we opzoek welke overtuigingen er voor zorgen dat jij je doel nog niet bereikt hebt. Samen gaan we aan de slag met je onderbewustzijn via eenvoudige technieken.

Eén van de beste investeringen in jezelf, waarmee je veel tijd uitspaart. Laat het een experiment zijn!

Ons onderbewustzijn vormt onze bewuste identiteit, waar onze persoonlijkheid is ontwikkeld, elke ervaring die we ooit gehad hebben zit in dit stuk van de hersenen opgeslagen. Hoe is dat gebeurd? We verzamelen kennis en informatie en elke keer dat we dat doen, gaat er een neuron zich met een ander neuron verbinden. In ons onderbewustzijn bevinden zich ongeveer 50.000 verbindingen per neuron. Elke keer dat we ons iets herinneren, verzamelen we data en maken we een verbinding. Dus we ontwikkelen, leren en vormen ons onderbewustzijn vanuit de kennis die we verkregen hebben en van ervaringen die we hebben gehad. Dit gebeurt op basis van de wet van associatie of door de wet van herhaling. Neuronet transformatie is gebaseerd op deze wijsheid.

Voordelen van Neuronet Transormatie

 1. Je creëert een open mind waardoor je meer welvaart en overvloed aantrekt.
 2. Het verwijdert beperkingen van jouw flow in de liefde, vriendschap en geld.
 3. Geeft mogelijkheden om het verleden los te laten, om zo plaats te maken voor nieuwe mogelijkheden.
 4. Verlaagd het te veel aan Cortisol en andere schadelijke stoffen afkomstig van stress.
 5. Deze techniek poolt in enkele minuten emotionele patronen om o.a. angst, kwaadheid, irritatie, schuld, faalangst enz...
 6. Verbetert je leervermogen en concentratie.
 7. Voorkomt burn-out en vermoeidheid.
 8. Zeer krachtige deconditioneringstechnieken.
 9. Je onderbewustzijn wordt geactiveerd waardoor je minder ego/wilskracht dient te gebruiken en bepaalde situaties (waar jij rond werkt) automatisch ompoolt. Je linker en rechter brain gaan samenwerken en een wholbrain staat creëren. Doelen worden eenvoudiger en sneller bereikt!

WAAR KAN JE DEZE TRAINING VOLGEN?

Deze drie dagen zullen plaats hebben in de omgeving MOL-BALEN. We geven je graag de ruimte om deze opleiding in alle comfort te kunnen volgen. Om dit te kunnen doen laten we de keuze van het lokaal afhangen van het aantal inschrijvingen. Na je inschrijving zal je op de hoogte worden gehouden.

WAT IS JE INVESTERING ?

 1. 3 dagen training, inclusief koffiepauzes en lunch
 2. Werkboek 'De Time Management Reis om tijdens de training en daarna te gebruiken
 3. Workshop Neuronet Transformatie om ter plaatse toe te passen wat je hebt geleerd
 4. Mogelijkheid tot netwerken

Dit alles kan je nu bestellen voor slechts €477,00 €377,00 voor de drie dagen. Je spaart dus maar liefst €100,00 uit!

Let op, dit is een eenmalige aanbieding! Na deze drie dagen kan je de opleidingen enkel nog apart volgen, aan de normale prijs.

WACHT! ER IS NOG EEN BONUS !

Je kan zelfs nog meer besparen! Je krijgt een extra korting wanneer je een vriend, collega of famielid (betalend) meebrengt!

Voor het meebrengen van 1 persoon die het volledige bedrag betaalt, krijg jij een bonus en betaal je enkel nog de administratiekosten van deze opleiding: €97,00 !!

Deze korting is niet cumuleerbaar.

 

Opgelet: Deze opleiding is nu uitzonderlijk te volgen aan de verlaagde prijs van €377,00 in plaats van de normale €477,00.

Nadien kan je deze opleidingen enkel nog apart te volgen aan de volle prijs.
Reserveer dus vandaag nog je plaats!

Ja! Reserveer nu mijn plaats! >>